Op. Dr. HÜSEYİN SEÇGİN

ÜROLOJİ UZMANI

OP. DR. HÜSEYİN SEÇGİN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

0 oy
Diğer kategorisinde tarafından
Ben chron hastasıyım hocam ve deltacortril salazoyprin ve humira iğne kullanıyorum bi hastanede idrar testi verdim herşey normal lökosit yüksek çıktı 0-5 arası olması lazımken 9 çıktı kültür verdim üreme saptanmadı diyor bende korktum doktora tekrar gidemedim antibiyotik kullanmam gerekirmi yok sende vajinal enfeksiyon var dedi git kültür ver dedi verdim ama üreme yok yani ne yapmam lazım durum nedir ?

1 cevap

0 oy
tarafından
Merhaba.Siz normal kültür vermişsinizdir.Bu kültür de her bakteri üremez.Şüphelenilen infeksiyona göre özel kültürler gerekebilir.Doktorunuz o konuda size gerekli bilgiler verebilir.Sağlıklı günler.


Hoşgeldiniz, OP. DR. HÜSEYİN SEÇGİN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

...