Op. Dr. HÜSEYİN SEÇGİN

ÜROLOJİ UZMANI

OP. DR. HÜSEYİN SEÇGİN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

0 oy
Diğer kategorisinde tarafından
hocam iyi günler ben daha önce size  yazmıştım bayılma geçirmiştim birkaç kere dün 7 de fenalaştım serviste iş yerinden hastaneye götürdüler sol kolumda da bir gücsüzlük tarzı bir şeyler vardı nefes alamıyor gibiydim ellerim titredi aniden sıcak bastı kan tahlilinde ve ekg akciğerde bişey çıkmadı kardiyoloji baksın dedi kardiyologda ciddi bulgulara rastlamadı panik atak demeyelim hemen dedi ama benim böyle sorunlaırm yoktu bağırsaklarımda sorun vardı şişiyor gazım oluyor hemoroid vardı ama ben bunun için ayrıca test yaptırmadım açıkçası panik atak olduğunu düşünmüyorum çünkü son zamanlarda daha çok yaygınlaştı hocam siz belki anlarsınız diye yazdım kendimi deli gibi hissediyorum ama bi sorun var biliyorum kimseye anlatamıyorum derdimi de siz ne yapmamı önerirsiniz psikolojik bi şey olablir mi kadın hastayım yaşımda 27

1 cevap

0 oy
tarafından
Merhaba. Sizi hatırladım. Daha önce yaşadığınız da, son yaşadığınız da stres faktörlerinden kaynaklanan sorununuz olduğunu düşündürüyor. Panik ataktan daha ziyade, strese bağlı hızlı nefes alıp verildiği zaman, kandaki kalsiyum oksijen seviyesi yükselir. Yükselen oksijen de kandaki serbest kalsiyumu bağlar. Sonuçta kanda kalsiyum oranı rölatif olarak düşer. Kan kalsiyumu düşünce kasılmalar ve bayılma görülür. Sanırım sizin başınıza gelen sorunda budur.

 Siz nefes egzersizi yapmalısınız. İyi gelecektir. Strese neden olan problemlerinizi de çözmelisiniz. Eğer baş edemez iseniz  destek almanızı öneririm. Sağlıklı günler.


Hoşgeldiniz, OP. DR. HÜSEYİN SEÇGİN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

...