Op. Dr. HÜSEYİN SEÇGİN

ÜROLOJİ UZMANI

OP. DR. HÜSEYİN SEÇGİN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

0 oy
Diğer kategorisinde tarafından
Hocam iyi akşamlar. Penisimde küçük yakın küme halinde siğiller var. Penis başına yakın durumda. Bunlar lazer ile yakarak mı tedavi ediliyor ve sonrasında ne yapmamız gerek? Hpv kanser yapar mı? Tedavi sonrası nelere dikkat etmem gerek? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

1 cevap

0 oy
tarafından
Merhaba. Evet bunların tedavisi, lazerle veya koterle yakılarak yapılır. Tabii bunları içerisinde kanser yapan tehlikeli tipleri var. Özellikle kadınlarda rahim ağzı kanseri yapıyor. Azda olsa erkeklerde risk altındalar. Bunların tiplerini tetkik yaptırarak belirlemek ve ona göre hareket etmek gerekir. Sağlıklı günler.


Hoşgeldiniz, OP. DR. HÜSEYİN SEÇGİN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

...