Op. Dr. HÜSEYİN SEÇGİN

ÜROLOJİ UZMANI

OP. DR. HÜSEYİN SEÇGİN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

0 oy
Diğer kategorisinde tarafından

merhaba doktor bey ,yaklaşık 2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu oldum.Kan tahlilinde eritrosit ve lökosit yüksekti ve 1 ayda iyileştim doktor bey tomografi ve ultrason da çekelim dedi .Tomografide şu görüldü ; "Mesane suboptimal dolulukta duvarı hafif kalın izlendi." Ama ultrasonda ; "Mesane doluluğu yeterli olmamakla birlikte gross patoloji saptanmadı. " yazıyordu   acaba bu neden kaynaklanır  tomografiyi enfeksiyon olduğumda çektirmiştim.Sizce bir sorun var mıdır?

1 cevap

0 oy
tarafından
Merhaba. Enfeksiyon varken mesane ödemli ve duvarı kalın görülür. O yüzden tomografide duvarı kalın çıkmıştır. Enfeksiyon düzeldikten sonra mesane de normale dönmüştür. Sağlıklı günler.


Hoşgeldiniz, OP. DR. HÜSEYİN SEÇGİN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

...